НМТ-2023: ДЕМОНСТРАЦІЙНИЙ ТЕСТ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ

Пропонуємо потенційним учасникам тестування виконати завдання  з англійської мови.

Онлайновий тест  із цього предмета вже доступний на сайті Львівського регіонального центру оцінювання якості освіти за посиланням

Як під час проходження демонстраційного тесту, так і на реальному тестуванні ви зможете вибирати послідовність виконання завдань, за потреби повертатися до того чи того завдання, змінювати варіант відповіді, а після завершення роботи отримаєте результат тестування з цього предмета. 

Якщо у вас наразі повільний інтернет або немає можливості працювати протягом 60 хвилин за комп’ютером / з планшетом / телефоном ー завантажте файл із  демонстраційним варіантом тесту з англійської мови на свій пристрій, виконайте завдання і звірте свої відповіді з правильними. 

Зауважте, що в тестах з іноземних мов на реальному тестуванні не буде завдань з відкритою формою відповіді, як не буде і завдань з аудіювання. 

Принагідно зазначимо: Український центр оцінювання якості освіти розвиває власну тестову платформу, тож у майбутньому подібні завдання обов’язково стануть  доступними й на ній.

Нагадуємо: УЦОЯО вже підготував демонстраційні варіанти завдань з обох предметів обов’язкового блоку НМТ: 28 лютого на нашому сайті було розміщено демонстраційний варіант завдань з української мови, 4 березня ー з математики, 13 березня ー з історії України, 16 березня ー з фізики.

Продовжуйте стежити за новинами на нашому сайті ー так ви зможете якнайшвидше дізнаватися актуальну інформацію про НМТ і краще підготуватися до нього.

Джерело