Навчання керівників

Нещодавно у вільний від інших занять та заходів передобідній час  в комп’ютерному центрі вчительського профспілкового пансіонату “Пролісок»  відбулося онлайн навчання керівників освітніх закладів Трускавецької міської територіальної громади. Ініціатором заходу виступив Центр професійного розвитку педагогічних працівників, який очолює  Інна Форемна.  Скористались, каже, достатністю в  комп’ютерному хабі робочих місць та інтернет-обладнання, провели пізнавальну ділову розмову.

Виходячи з численних звернень і запитань освітян, визначали тему лекції: «Кейс сучасного керівника закладу освіти», з якою виступила сама керівник трускавецького Центру професійного розвитку педпрацівників. Актуальною була й тема «Психологічної підтримки та емоційного інтелекту», про яку поговорила з учасниками консультант Центру, кандидатка психологічних наук, доцентка Дрогобицького педуніверситету Галина Ожубко. За словами п. Інни, умови праці  в хабі пансіонату дають можливість планувати й наступні очні та онлайн заняття з освітянами міста.

На фото:  онлай-навчання в комп’ютерному хабі профспілкового пансіонату  “Пролісок» з керівниками освітніх установ Трускавецької міської територіальної громади проводять спеціалісти Центру професійного розвитку педпрацівників