Реалізація міжпредметної інтеграції в освітньому процесі

21 грудня в Доброгостівському ЗЗСО відбувся навчальний семінар для вчителів Трускавецької громади. Програма семінару передбачала ознайомлення з передовим досвідом вчителів: Ольги Бабій, вчителя початкових класів, Тетяни Федик, вчителя історії, Марії Дашко, вчителя географії, Надії Гуняк, вчителя образотворчого мистецтва, Світлани Колодій, вчителя музичного мистецтва, Наталії Прокопів, вчителя французької мови, Степанії Гундер, вчителя християнської етики.

Педагоги продемонстрували на своїх уроках різні техніки відстеження траєкторії  учнів до навчальних цілей, ефективність міжпредметної інтеграції, яка допомагає формувати в учнів світогляд, пізнавальні інтереси та життєві компетенції. Інтеграція сприяє покращенню якості знань, умінь та навичок здобувачів освіти.

Присутні відвідали етномузей Доброгостівської школи, яким опікується натхненниця та сподвижниця, вчитель історії Ганна Федорівна Гундер. Вона презентувала роботу музею, експонати та ознайомила з історією родини Івана Боберського.

Управлінська та методична робота адміністрації школи спонукає до якісно нових підходів, творчих пошуків, мотивує усіх учасників освітнього процесу до зростання  фахової майстерності.

Окрему увагу заслуговує святкове дійство «Бо Син Божий народився…». Різдвяна тематика та споконвічні істини об’єднали педагогічний та учнівський колективи у спільній коляді, щоб здійснилося абсолютно все, до чого ми прагнемо, а власне- миру та перемоги Україні!