Впровадження Електронних журналів

Відбулось навчання для керівників ЗЗСО Трускавецької громади,  ініційоване Центром професійного розвитку педагогічних працівників. До навчання були долучені колеги Інна Моргун, Ольга Салякіна із КУ «Запорізька спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ст Січовий колегіум» .

Освітні заклади Трускавецької громади втілять в життя ще одну креативну ідею для педагогічної спільноти – Електронний журнал. Це унікальна віртуальна система триєдиного зв’язку: учні – батьки – вчителі, яка покликана замінити таку набридливу для всіх шкільну бюрократію. В основі даної ідеї лежить концепція невпинного розвитку дитини, яка в сучасних умовах та реаліях життя набуває величезної ваги та значимості.

Отже, це віртуальний продукт, який ґрунтується на самостійній обробці всієї шкільної інформації всередині школи та її надання для учнів та їхніх батьків. Він має величезні можливості і може замінити велику кількість різноманітної паперової шкільної документації – класні журнали, виховні плани, характеристики, розклади уроків та гуртків, нормативну інформацію, останні новини школи і ще багато-багато іншого. В онлайн режимі і батьки, і вчителі можуть активно спілкуватися щодо питань навчання і виховання дітей через особисті кабінети, легко можуть контролювати успішність дитини, її оцінки з усіх предметів, окремі думки вчителів щодо успішності, підготовку до іспитів та ЗНО.

А ще – легкість та доступність системи для педагогічного колективу – всі аналітичні викладки, можливості формування розкладу уроків чи графіку індивідуальних консультацій з окремих предметів, збірки уроків, виховних занять та додаткових матеріалів, обмін освітніми новинками та цікавою інформацією онлайн.

Це впевнений крок до інноваційних ідей навчання, виховання та розвитку дитини!